Καρδιά μου, σου μιλάω

Η νέα δισκογραφική εταιρεία Valentino Music Entertainment (Greece), παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική παραγωγή της, με τίτλο: "Kαρδιά μου, σου μιλάω" και ερμηνεύτρια την Σάντια.

Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο album κινούνται ανάμεσα στο symphonic - ethnic pop, pop ballad, rock ύφος, με ελληνικό και αγγλικό στίχο, άλλοτε ρομαντικά ή χιουμοριστικά ερωτικό, άλλοτε κοινωνικό, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το πρώτο track του CD με τίτλο "Santian...na" , σε μία ιδιαίτερη γλώσσα, ένα μυστικιστικό παιχνίδι των ήχων της φωνής με τη μελωδική γραμμή.
Ονειρική ατμόσφαιρα, που κυριολεκτικά σε "ταξιδεύει" , δημιουργούν οι δύο pop μπαλάντες "Χίλιες δυο στιγμές" και "Καρδιά μου, σου μιλάω", ενώ δε λείπουν οι έντονοι ρυθμοί στα: "Το άλλο μου εγώ" και στο αγγλόφωνο: "I' m not gonna stay!" .

Η Σάντια τραγουδά, παίζει πιάνο, υπογράφει τη μουσική στο "Heart beat dancing" και τους στίχους στα περισσότερα τραγούδια. Στίχους επίσης γράφουν η Βάσω Σαμαρτζή και η Τίμα Βλαστού.

Τη σύνθεση και ενορχήστρωση των τραγουδιών, υπογράφει ο Βαλεντίνο, ενεργός επαγγελματίας μουσικός και συνθέτης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με πολλές και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του: Deep Purple, Charle Aznavour, Julia Migenes, Chick Corea, George Moustaki, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μαρινέλλα κ.α.

Η επίσημη κυκλοφορία του album, ορίζεται για τις αρχές Ιανουαρίου 2005, ενώ θα κυκλοφορεί από τις 21.12.2004 στα μεγάλα δισκοπωλεία.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη δουλειά, που με την απλή πολυπλοκότητά της, το ιδιαίτερο στιλ και τα πλούσια ηχοχρώματα, θα ικανοποιήσει το ευρύ κοινό, αλλά και τους πιο... απαιτητικούς.

Καλή ακρόαση!